Το Κλασσικό Παραμύθι του Σαρλ Περώ «Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο πονηρός Λύκος», στο Θέατρο Αυλαία στο Πασαλιμάνι, με 8€ από 10€

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 8€ από 10€ για Είσοδο στην Παράσταση «Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο πονηρός Λύκος»
  • Ημέρες & ώρες παράστασης: από 14/09 κάθε Σάββατο στις 17:00
  • Διάρκεια: 90 λεπτά (με Διάλειμμα)
  • Κατάλληλο για προσχολική-σχολική ηλικία αλλά και για όλη την οικογένεια
  • Στον ανακαινισμένο κλιματιζόμενο ιστορικό χώρο του Θέατρο Αυλαία
Συντελεστές
Κείμενο-Σκηνοθεσία: Γιώτα Τζουάνη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ρία Ντεγιάννη
Σκηνικά: Κωνσταντίνος Μουσίκας/Μάρσω Φίλη
Ήχος-Φώτα: Μάριος Τριανταφυλλόπουλος
Μουσική-Στίχοι: Γιώτα Τζουάνη
Ενορχήστρωση: Γιάννης Προμπονάς
Χορογραφίες: G.T
Φωτογράφιση: Χριστίνα Φυλακτοπούλου
Επικοινωνία: Νταίζη Λεμπέση
Παραγωγή: Νέα Αυλαία ΑΜΚΕ

Παίζουν:
ΚΑΙΤΗ ΦΙΝΟΥ 
ΒΑΣΙΛΙΚΉ ΑΓΓΕΛΗ 
ΜΑΡΣΩ ΦΙΛΗ 
ΗΛΙΑΣ ΤΣΟΥΜΠΕΛΗΣ
ΖΗΝΑ ΠΑΓΔΑΤΗ  


Η Παιδική Σκηνή της Γιώτας Τζουάνη, σε παραγωγή της ΝΕΑΣ ΑΥΛΑΙΑ ΑΜΚΕ  παρουσιάζει για 2η χρονιά στο Θέατρο Αυλαία στον Πειραιά, μετά την καλλιτεχνική αλλά και εμπορική επιτυχία τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλη την Ελλάδα,  ένα από τα πιο δημοφιλή Ευρωπαϊκά Κλασσικά Παραμύθια του Σαρλ Περώ, “Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Πονηρός Λύκος“  από Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 17.00.

Μια καταπληκτική παράσταση, ιδανική για παιδιά Προσχολικής και Σχολικής ηλικίας, αλλά και για όλη την οικογένεια, με πολύ χορό, τραγούδι, δράση και τη συμμετοχή όλων των παιδιών. 

Με πολλά μηνύματα-διδάγματα-γέλιο, σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιώτας Τζουάνη, που θα κλέψει τις καρδιές σας.

Υπόθεση
 Η Κοκκινοσκουφίτσα ένα γλυκό αθώο κοριτσάκι μαθαίνει ότι η γιαγιά της είναι άρρωστη και πως χρειάζεται επειγόντως τα φαρμακάκια της. Έτσι πείθει την μαμά της να πάει μαζί με τους φίλους της τα ζωάκια να βρει τη γιαγιά της και να της δώσει τα φάρμακα. Όμως παρ' όλες τις συμβουλές της μητέρας της να μην περάσει από το δάσος γιατί παραμονεύει ο Κακός Λύκος εκείνη δεν ακούει τις συμβουλές και μέσα στο δάσος συναντιέται με τον Κακό Λύκο ο οποίος την ξεγελάει και την πείθει να πάει από άλλο δρόμο στη γιαγιά της, για να προλάβει εκείνος να φτάσει στην άρρωστη  γιαγιά πιο γρήγορα , να την κρύψει στη ντουλάπα και να περιμένει την Κοκκινοσκουφίτσα να έρθει. Εκείνη όμως θα σταθεί πολύ τυχερή και θα του χαλάσει τα σχέδια. Ένα έργο με πολλές κωμικές καταστάσεις που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι ,  περνάει πολλά μαθήματα, φιλίας, αγάπης, πίστης, δύναμης,  θα βοηθήσει τα παιδιά να ψυχαγωγηθούν αλλά και να ενδυναμωθούν.  

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ: Από αυτή την ιστορία μαθαίνουμε ότι τα παιδιά και ιδιαίτερα τα ευγενικά παιδιά βγαίνουν πάντα νικητές και ότι υπάρχουν στη ζωή πολλοί Κακοί Λύκοι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με θάρρος και δύναμη.

Το θέατρο κλιματίζεται

Προτεινόμενα Deals